Kookboeken
Voor KMuitgevers|KMpublishers hebben we veel kookboeken gemaakt. Hierin hebben we een speciale expertises ontwikkeld op het gebied van fotografie, eindredactie recepten, concepten van kookboeken en meer. Voorbeelden van kookboeken die we gemaakt hebben voor KMuitgevers|KMpublishers zijn te zien op www.kmuitgevers.nl/portfolio-category/kookboeken. Voor Uitgeverij Komma hebben we meegewerkt aan de boeken Puurst van Jonnie Boer en Oosterscheldekreeft. Voor beide boeken hebben we de eindredactie gedaan van de recepten.

Jubileum boeken
In samenwerking met KMuitgevers hebben we veel ervaring in het maken van jubileumboeken. Onderzoek, tekst, redactie, beeldredactie, vormgeving, organisatie en dat wat er nog meer bij het maken van een jubileumboek komt kijken hebben we ervaring is en nemen wij voor onze rekening. Twee voorbeelden van jubileumboeken zijn het 111 jarig bestaan van de Openbare Bibliotheek Zutphen en het grafische bedrijf Rudico.

Kunstboeken
Voor KMuitgevers hebben we diverse kunstboeken gemaakt. Naast vormgeving en conceptvorming besteden we bij deze uitgaves nog meer aandacht aan de kwaliteit van de uitvoering van het boek: kwaliteit van fotografie, drukwerk en afwerking moeten bijdragen aan de inhoud van het boek. Voorbeelden van deze boeken zijn ‘21 Verzuchtingen’, een mooie uitgave van samenwerking tussen een beeldend kunstenaar en een dichter en ‘Poëzie en Beelden’, een uitgave in leporello’s van de samenwerking tussen fotografen, dichters en kunst in de openbare ruimte.